,

Moet je geloven in homeopathie?

Het idee dat je moet geloven in homeopathie zodat het werkt is onzin! Dit blijkt wel uit het resultaten die Liesbeth Ellinger boekt. Zij werkt als dierenarts en is gespecialiseerd in homeopathie.

Dagelijks behandelt Liesbeth honden, katten en paarden. Zo hebben de dieren vaak te kampen met jarenlange, zogenaamde ongeneeslijke klachten. Liesbeth ontdekte dat die klachten binnen een week weer opknappen. De vraag is nu; is dat dan geloof van het paard in homeopathie? Of geloof van de eigenaar, die ziet dat zijn kreupele paard plots weer goed loopt? Of geloof van de dierenarts, die op de röntgenfoto ziet dat de artrose verdwijnt?

Geloven in homeopathie

Ik, Margriet van praktijk De Grietenij, heb evenzo de ondervinding dat je geen geloof in homeopathie hoeft te hebben. Hoewel ik niet met dieren werk en met een ziel zoals Liesbeth Ellinger, maar wel met mensen op zielsniveau, weet ik dat het werkt! Ik zie het ook in de praktijk.

Geloven in homeopathie?

Hier een ervaring van mijzelf: een mevrouw belt voor een afspraak. “Kan het ook snel vraagt ze? Want ik heb vreselijk last.” Op korte termijn kon ik een afspraak met haar inplannen. Mevrouw gaf aan dat ze vreselijke kramp achter in haar linkerschouderblad had, slecht slaapt en daardoor slecht gehumeurd was en moe.

Tijdens het eerste consult vertelde ze dat ze ’s nachts pijn had in haar linkerschouderblad, zo erg dat ze hele nachten ’s nachts door de kamer wandelde. Daarnaast had het overlijden van haar broer, eind vorig jaar, grote impact op haar gehad. Voor mij werd duidelijk dat we het moesten zoeken in de drie-eenheid van maag, darm en leverwerking. Na mijn diagnose heb ik haar een homeopathisch middel voorgeschreven voor de leverwerking.

Een aantal weken later was het tweede consult. Mevrouw kwam blij binnen en vertelde dat de klachten over waren, ze kon ’s nachts weer gewoon doorslapen en ze werkte weer voor 12 uur per week! Deze mevrouw probeerde homeopathie omdat ze ten einde raad was.

Samengevat deed de energiefrequentie van de homeopathie haar werk en niet het geloven in homeopathie. Geloven doe je in de kerk zeg ik altijd; maar is niet nodig bij een energetische behandeling of klassieke homeopathie.

Vragen over geloven in homeopathie of de werking er van? Neem gerust contact met mij op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *