,

Het werk van een narcist!

Foeke Boonstra Hogewal 22 De Valom Timmerwerken

Het kan heel angstaanjagend zijn hoe een narcist te werk gaat!

Een narcist is een junk die controle, macht en aandacht wil. Als je de narcist ontmaskerd dat zie je het volgende:Dit alles probeert hij te krijgen door manipulatie, onderwerping, uitbuiting, projectie, zich zelf profileren als slachtoffer, gaslighting en overheersing.

Ik kan daar goed over mee praten omdat ik een narcistische buurman heb, die tegenover mij woont. Dat is Foeke Boontra timmerwerken, Hogewal 22 in de Valom.

Ik erfde zijn huis en het land wat daarbij hoort. Foeke Boonstra wilde maar één ding en dat was het land willen hebben.

Hij vond ook dat hij daarvoor gerechtigd was. Narcisten zijn ook uitermate jaloers op wat een ander heeft. Toen ik een vergunning van de gemeente kreeg om een mini-camping te beginnen wat Foeke niet blij. Hij maakte daar grote tamtam tegen en ging met een grote groep “verzamelde” mensen naar het gemeentehuis. Dit terwijl hij destijds zelf een illegale kroeg runde met veel overlast.

Inmiddels was ik er al achter gekomen dat hij niet een fris figuur was, omdat hij zich seksueel aan mij opdrong.

“Verzamelen” daar is Foeke Boonstra goed omdat hij als narcist heel goed mensen tegen elkaar opzet en zichzelf vervolgens dan als slachtoffer verkoopt. Veel mensen kunnen niet door dit narcistische gedrag heen kijken. Hij werkt als geestelijke vampier. Hij zuigt de mensen mee in zijn eigen zieligheid.

Hoe wekt bescherming als je spiritueel bent?

Ik heb een goede kosmische bescherming en kreeg steeds “te horen” dat er gevaar was, ik stond voor het raam en zei ; “Waar dan? Ik zie niets? !
Even later kreeg ik een “inval” om de stacaravan achter mijn huis te verplaatsen. Ik ging op mijn knieën en ellenbogen zitten om onder de stacaravan te zien. Ineens kreeg ik een vreemd gevoel in mijn hoofd, het ging door mij heen STROOM!

Want wat had Foeke Boonstra gedaan? Hij had zijn zwarte geld betaald aan het bedrijf Refac.nl om stroom te laten zetten op mijn stacaravan zodat ik zodra ik de kruk van de stacaravan zou vast pakken, dood neer zou vallen.

Hij wilde het scenario kweken dat hoewel ik een minicamping had, ik toch dood neergevallen was op de mini-camping, waarna er over mij als een soort lachfilm zou worden gesproken. Hieruit blijkt zijn valsheid wel!

Jan Zwaagstra (beter bekend als Jan Biertonne) Hogewal 20 in de Valom, heeft Foeke Boonstra hier als loopjongen mee geholpen. Ook heeft Foeke Boonstra mijn remmen onklaar gemaakt, in de hoop dat ik zou verongelukken; dat is dus moordaanslag nummer 2. Verder heeft hij mijn auto vernield door er een steen op te gooien, bomen van mij vernield, bomen van mij gestolen, mij seksueel geïntimideerd en zich seksueel aan mij opgedrongen. Gewoon een viezerik!

Een narcist stopt niet!

Op 2 augustus 2019 heeft Foeke Boonstra mij weer met de dood bedreigd, op 17 september 2019 heeft Foeke Boonstra wederom een pinnetje in mijn band gestoken. Je kunt op de foto zien dat het voorwerp aan één kant gewoon is bijgeslepen. Op de 2e foto ligt een hoop glas welke Foeke Boonstra op mijn erf met granulaat had gegooid op 1 oktober 2019, in de hoop dat ik een lekke band zou krijgen. Allemaal hele kleine stukje glas. Op 12 november 2019 heeft Foeke Boonstra mijn camera vernield.

Wat kan ik voor jou doen als therapeut?

Als jij graag je verhaal kwijt wilt over wat jij hebt meegemaakt met een narcist, dan zal ik je zeker kunnen aanvoelen, begrijpen, ondersteunen en kunnen adviseren. En de energie weer terug sturen naar de persoon die alle ellende heeft veroorzaakt: zijn eigen karma!

Ik kan je energetisch weer in je kracht zetten en je coachen met opdrachten uit het werkboek “het verdwenen zelf”. Je kunt een afspraak Margriet.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *