Wat is het effect van een sektarische kerk?

pa

Foto: mijn vader Johannes van der Wal.

Wat als jouw familie bij zo’n satanische kerk is?

Er wordt geprobeerd om je basisbewustzijn, je waarneming van de werkelijkheid, je blik op de wereld, je emotionele controle en je afweermechanismen te ondermijnen.

Wanneer roots jouw stabiliteit geven, dan zullen juist jouw roots in een negatief daglicht worden gezet. Ze veranderen positieve motivatie voor gedrag in negatieve motivaties: jouw goedbedoelde vriendelijkheden voor een kameraadje worden plots uitgelegd als claimende aandachtvragen”, ook al ben jij degene die juist de aandacht geeft.

Wanneer bijvoorbeeld maar vaak genoeg tegen je gezegd wordt dat je dingen niet goed ziet, ga je twijfelen aan je eigen waarnemingsvermogen. Wanneer de mensen die dat manco bij jou opperen ook nog mensen zijn in wie je juist op dat terrein vertrouwen hebt, verlies je beetje bij beetje je zelfvertrouwen. Dat is een ramp wanneer je in zo’n geval eigenlijk helemaal geen gestoorde perceptie hebt.

Bedoeld worden: intense beledigingen, verlies van privileges, sociale isolatie, dreigende verandering van sociale status (ook bijvoorbeeld een verhindering van het uitoefenen van je beroep), intense schuldgevoelens, angst. Manipulatieve technieken zorgen er verder voor dat bij het zien van een dierbaar iemand juist negatieve emoties worden opgeroepen. Bron: Sjoukje Drenth, gespecialiseerd in sekten en mensenhandel.

Wat zijn de gevolgen van een sektarische kerk?

Met andere woorden er is sprake van het afbreken van je identiteit en karaktermoord. Er wordt intensief gewerkt om je te laten twijfelen aan jezelf; Er wordt angst en verwarring gezaaid zodat je niet meer op je eigen geheugen, waarneming, en oordeel van de realiteit gaat vertrouwen. Deze methode lijkt op de methode van “gaslighting” die wordt gehanteerd door narcisten. Het is altijd goed om je af te vragen of je binnen dergelijke sektarische groeperingen ook te maken hebt met een narcistisch persoon.

De ervaring met mijn sektarische familie:

De hele familie Van der Wal, is zwaar christelijke gereformeerd met als opperhoofd Renske Rozema – van der Wal, Molenstraat 33 in de Valom. Zij zijn bij de sekte de  christelijke gereformeerde kerk andreas gemeente in Broeksterwoude  Haar energie is zwart.

Geen wonder dat haar dochter Binnie Rozema is getrouwd met iemand uit de handelsonderneming Schaafsma uit Wâlterswald, een familie die bekend staat om hun liegen, bedriegen, intimideren, een kind dood rijden, een illegale kroeg beginnen, hun macht kopen tot op gemeentelijk niveau. Geen wonder dat Binnie Rozema met een Schaafsma is getrouwd; deze energieën matchen met elkaar.

Renske Rozema had zeer zeker een doel met haar karaktermoord op haar broer Johannes van der Wal, namelijk dat haar hij helemaal uit balans zou gaan, zich helemaal dood zou gaan drinken, waarbij de kans dat de Schaafsma’s de boerderij van Johannes van der Wal goedkoop konden aftroggelen, werd vergroot.

Dit aftroggelen is gedaan door Sieds Schaafsma, die nu op de Westerlaan 7 te Broeksterwoude woont. Sieds Schaafsma, iemand met een Wajong uitkering, die zijn hele leven zwart gewerkt heeft bij zijn broer Bauke Schaafsma, Handelsonderneming uit Wouterswoude. De man van haar dochter Binnie Rozema! En zo is de cirkel weer rond van de wolven in schaapskleren!

Het Schaafsma familie lid Douwe Versteeg Hogewal 21 in de Valom, had zelfs een illegale kroeg die werd toegestaan door de gemeente Dantumadeel als een club van de kerk! Het was gewoon een ordinaire illegale kroeg met veel overlast, er is veel bij mij vernield, er werd op mij ingereden met de shovel, mijn visite intimideren, hij heeft mijn hele schutting van 40 meter vernield, is mijn huis binnengedrongen, heeft een spiegel van mijn auto geslagen, heeft mij mishandeld, zat onder de drank en de drugs, op zondag was hij niet open want dan moest hij naar zijn satanische kerk! Wel ging de illegale kroeg door tot zondagmorgen 7 uur! Daarna ging Douwe Versteeg op zondag naar de kerk!

Ik kom dus zelf uit een hele destructieve (christelijk gereformeerde) satanische familie. Godzijdank gingen mijn ouders niet naar deze satanische kerk!

Ik heb mij van ontworsteld, mijn vader Johannes van der Wal heeft deze vorm van satanisme niet overleefd.

Hij was een man van recht door zee, doorzag gelijk de situatie en sprak zich ook uit. Die eerlijkheid is hem volledig fataal geworden bij deze wolven in schaapskleren!

Voor mij is het belangrijk om de waarheid naar buiten te brengen en mijn vader Johannes van der Wal weer in ere te herstellen!

Het essentiële wat ik doe in mijn werk;

Het essentiële wat ik in mijn werk doe is om de identiteit van de persoon weer te herstellen. Hier heb ik echt een drive voor en die drive is niet uit het niets gekomen! Het fijne is dat ik middelen voorschrijf die “bewustzijn” in zich hebben. Samen met mijn energetische behandelingen kom je weer in je kracht te staan! Ik coach je om weer in contact te komen met je basisbewustzijn, jouw werkelijkheid, jouw emotionele controle en je afweermechanisme. Een afspraak kun je maken door contact op te nemen met Margriet.

Hier op aarde heb je niet altijd familie, daarom is het belangrijk je contact met je kosmische familie te herstellen…..en je kosmische familie vind je echt niet in de christelijk gereformeerde kerk!