Een consult via Skype voor preventie voor de Corona virus of als voor als u ver weg woont!

Maak een afspraak om je immuunsysteem voor het nieuwe Corona virus te verhogen!

De behandeling kan via skype, duur maximaal 1 uur, kosten euro 60,-; hieronder staat een referentie over het consult via skype. In de blauwe tekst staat een referentie van een cliënt die ik behandel via skype. Bij deze behandeling via skype geef ik je advies hoe je je immuunsysteem kan verhogen en daardoor weerbaar kan gaan maken tegen het Corona virus. De factuur wordt naar u opgestuurd, de medicatie krijgt u thuisgestuurd. Het consult wordt door vele zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed

Het is ook mogelijk om een persoonlijke behandeling plaats te laten vinden in het Voel je goed Centrum, Fonteinland 7 te Leeuwarden.

Hieronder een referentie van een cliënt uit Engeland die ik per skype behandel, te vinden op mijn facebook pagina homeopaat en dimensioneel therapeut:

Aangezien ik in Engeland woon verloopt mijn contact met – De Grietenij via Skype en Messenger. Ook via deze wijze voelt Margriet haarfijn aan wat mijn klachten zijn, wat de oorzaak hiervan is, in mijn geval Lyme disease, en schrijft ze middelen voor via onafhankelijke leveranciers.

Alles wordt duidelijk uitgelegd, zowel gedurende het Skype consult alsmede via email. Mijn ervaring met Margriet is er een van wederzijds respect en vertouwen. Ik voel me volledig begrepen en ondersteund, iets dat in geval van Lyme disease bij vele reguliere huisartsen niet het geval is. Margriet’s oprechte en vriendelijke benadering stelde mij op slag gerust en ik heb alle vertrouwen in de behandeling die mij is voorgeschreven voor Lyme.

Margriet wijst de reguliere medicinale aanpak niet af, maar ondersteund hem, in mijn geval verbeterd hem.

Ik ben op het ogenblik in onderzoek naar mogelijke MS, en heb in mijn hart en hoofd al besloten dat indien dit geconstateerd wordt, ik ook hiervoor met Margriet van – De Grietenij de behandeling ga bespreken en navolgen.

Ik kan me geen prettiger homeopaat en dimensioneel bedenken dan Margriet en ik beveel haar met heel mijn hart aan, voor een natuurlijke, stevig onderbouwde aanpak met hart en ziel.

Marycke Grinsted, Engeland.

Een afspraak met Margriet kun je maken via info@grietenij.nl of 06 – 20133274 of 0511 – 70 50 06 of kijk op www.grietenij.nl

Ziektekosten verzekeraars die de consulten gedeeltelijk vergoeden van De Grietenij zijn:

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Voor de overige zorgverzekeraars die het consult vergoeden op www.noag.org, ga vervolgens naar informatie, dan naar zorgverzekeraars. Ik heb een Aa licentie, dat is de hoogte licentie.

COACHING

Coaching met als doel de zelfredzaamheid te vergroten, hoe?

KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Dynamis; hoe werkt Homeopathie?

Chakra – en Aura Practitioner

Wat is houdt dat in?