Kinderziekten en vaccinatie, wat kan energetische frequentie therapie voor mijn kind doen?

Kinderziekten

Wat is het nut van kinderziekten en wat bevat een vaccin?

  1. Kinderziekten overwinnen maakt het menselijk gestel sterker. Met vaccineren doof je dat vermogen uit. De prijs van epidemieën zijn slachtoffers waarbij het immuunsysteem niet in staat is de ziekte uit te doven. Diegenen die de ziekte overwonnen hebben, hebben een sterker immuunsysteem ontwikkeld. Vaccins vragen ook slachtoffers, wat ons brengt tot complexe afwegingen. Mazelen blijken iets goeds voor ons te doen met het oog op kanker.
  2. Vaccins bevatten nog steeds hulpstoffen zoals o.a. aluminium en synthetica die al bewezen negatieve invloed hebben op autisme en dementie. Lees hiervoor o.a. de onderzoeken van wetenschapper Stefanie Seneff.
  3. Er bestaat veel evidence dat er weefsel van geaborteerde foetussen in vaccins zit verwerkt. Ethisch afschuwelijk, maar het geeft ook een immunologische verstoring, omdat het lichaamsvreemd humaan DNA in uw kinderen terecht komt. Bron:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29970932.

Ik deel de visie van een collega van mij; ik vraag me na het lezen van talloze onderzoeken over kinderziekten wél voortdurend af of we niet beter minder kunnen vaccineren en op latere leeftijd en met een veel betere kwaliteit vaccins kunnen werken, waar ons lichaam op termijn geen schade van gaat oplopen. Het onlangs door Corvelva gepubliceerde onderzoek laat schrikbarend resultaten zien:
Bron: https://www.corvelva.it/…/vaccingate-5-of-7-vaccines-analyz. Het blijft opvallend hoe de mindset maar niet om wil en kritische vragen over het vaccinatieprogramma opzij worden gelegd, ongeachte de hoeveelheid onderzoeken die er inmiddels zijn verricht.

Moeten we mazelen wel uitbannen? Wat mij het meest opvalt in het onderzoek, is dat men de dosis verhoogt heeft, één van de homoeopathische principes is dat als de ziekte hoger/erger gemaakt wordt, het immuunsysteem (weer) respons geeft. Onderzoekers ontdekken dat het virus kanker kan bestrijden. Het virus zorgt ervoor dat kankercellen zich verenigen en exploderen, legt Mayo Clinic-onderzoeker dr. Angela Dispenzieri uit. Het stimuleert ook het immuunsysteem om eventuele terugkerende kankercellen te detecteren en ze “op te dweilen”.

Hoewel het al lang wordt erkend dat mazelen en andere virussen natuurlijke kankerbestrijders zijn – het staat bekend als virotherapie – lijkt de dosis een belangrijke factor te zijn. Het is niet mijn bedoeling om een stelling te nemen voor of tegen vaccinatie. Ik wil alleen graag dat mensen een bewuste keuze maken over vaccinatie tegen kinderziekten.

Wat kan ik voor u doen en voor welke kinderziekten?

Het positieve bericht dat ik kan meegeven is dat ik tegen verschillende kinderziekten energetische frequenties heb waardoor uw kind snel en weerbaar door de kinderziekte heen gaat. Voor de volgende kinderziekten kan ik ondersteuning bieden:bof, difterie, mazelen, polio, rode hond, roodvonk, waterpokken. Een afspraak kunt u maken door contact op de nemen met Margriet via info@grietenij.nl of 06 – 20 13 32 74  van De Grietenij. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *