Homeopathie werkt bij psychologische problemen.

Homeopathie is een goede keus bij psychologische problemen!

De lilliflorae (de lelies) leveren belangrijke middelen in de homeopathie.

Het mensbeeld die de medicatie van lelies nodig heeft:

zijn mensen die graag en veel bezig zijn, soms zelfs op een dwangmatige manier. Vaak zijn ze voor anderen in de weer, ze zijn dus altruïstisch ingesteld. In hun werk stellen deze mensen hoge eisen aan zichzelf, ze zijn daarbij niet gericht op macht te krijgen door hun werk maar hun optreden en hun prestaties moeten voldoen aan hun eigen norm. Je kan het bijna een moralistische norm noemen,  die onderscheid maakt tussen goed en kwaad, hoog en laag. Er zit als het ware een religieus tintje aan.

Er is een streven naar het hoogste, naar reinheid en heiligheid, een behoefte bij God te horen, ze willen erbij horen. De witte lelies op de kist van prinses Diana, waren hier een voorbeeld van. Bij klachten die de energie van de lelies nodig hebben, is vaak de onderliggende oorzaak dat de persoon is bezoedeld van zijn zuiverheid.

Dit zie je bijvoorbeeld als een vader onterecht voor incest is beschuldigd of dat iemand in de familie onterecht beschuldigd wordt van diefstal van zijn/haar hulpbehoevende ouder etc. Je wordt “bevlekt” en dit geeft klachten.

Fysiek kunnen er veel klachten van de vrouwelijke organen mee worden verholpen voor problemen tijdens de zwangerschap, rond of na de bevalling en bij menstruatie klachten en premenstrueel syndroom.

Herken jij jezelf als “lelie type”?

Of hebt u andere psychologische klachten?  Maak dan een afspraak met De Grietenij. Vergoeding  van het consult is door vele zorgverzekeraars gedeeltelijk mogelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *