Kinderen

Vaak hoor ik de vraag: Ik weet niet wat er in mijn kind omgaat, kunt u mij helpen?

Een voorbeeld uit de praktijk; ik kreeg de vraag; mijn kind is snel boos, hoe ga ik daar mee om?

Mijn kind is heel snel uit balans en heel snel boos, ze gaat steeds vaker alleen op haar kamer zitten, voel zich geplaagd door heel veel mensen, we krijgen steeds moeilijker contact met haar. Het enige contact is ruzie. Wat moeten wij doen?

Ik heb advies gegeven aan de ouders om de opvoeding in een ander licht te zien. Het meisje heeft weer veel vriendinnetjes op school en voelt zich weer heel geliefd. Thuis is de sfeer ook ten goede veranderd. Dit alles na drie behandelingen.

Een ander voorbeeld: een moeder mailt mij dat zij een zoontje heeft die autisme heeft, hij is zo onrustig en zij weet niet wat er in hem omgaat. Ja ook voor kinderen heeft deze behandeling en de natuur (homeopathische middelen) ons veel te bieden.

De behandeling van haar zoontje heb ik helemaal op het kind afgestemd, soms moest hij gewoon even bewegen. Hij is autistisch en hij heeft ADHD. Maar toch ging het heel erg goed tijdens de behandeling. Na één behandeling gaf de moeder al aan dat haar zoontje al veel rustiger is gaan slapen.

Behandeling voor kinderen met angstgevoelens, leerproblemen, autisme, nieuwetijdskinderen, kinderen uit een vechtscheiding, pubers!

Door mijn helder-voelendheid kan ik veel voor kinderen en pubers betekenen. Dit komt doordat ik aan de “binnenkant” van een mens kan kijken.

Veel kinderen hebben last van maag- en darmproblemen waar veel aan te verbeteren is met medicatie op natuurbasis. Met als doel dat uw kind na een tijdje geen chemische middelen meer behoeft te slikken.

De behandeling brengt het kind/puber weer dicht bij zichzelf waardoor de blokkade wordt opgeheven en de persoon weer door kan gaan met haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

 

COACHING

Coaching met als doel de zelfredzaamheid te vergroten, hoe?

KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Dynamis; hoe werkt Homeopathie?

Aura – en Chakra Practitioner en Magnetiseur

Wat houdt dat in?