Homeopathie Drachten

Afspraak maken

Fibromyalgie heeft een grote impact op je leven, je krijg bijvoorbeeld last tijdens het staan bij het koken, als je je  rug gebruikt bij het huis schoonmaken, als je op vakantie gaat, tijdens het werken achter de computer en ga zo maar door. Fibromyalgie betekent letterlijk” pijn in bindweefsel en spieren”.

Fibromyalgie wordt ook wel de “weke delen reuma” genoemd. Fibromyalgie wordt ook wel eens spierreuma genoemd maar fibromyalgie heeft eigenlijk niets met reuma te maken.

De klachten bestaan uit toenemende spierpijn en stijfheid, pijnlijke drukpunten en slaapproblemen.

Onderzoeken uitgevoerd door een neuroloog en/of reumatoloog wijzen vaak niets uit en daardoor hebben veel van deze patiënten het gevoel dat ze ondanks de pijnen die ze moeten dragen als grote aanstellers gezien worden. Terwijl het juist van die doorzetters zijn!

Alle fibromyalgie patiënten zullen bekend zijn met de pijnpunten in het lichaam; de zogenaamde trigger points.    Dit zijn specifieke pijnpunten in de nek, schouders, lendenstreek, heupen en knieën.

Daarnaast hebben deze cliënten vaak last van symptomen als: spierpijnen in het hele lichaam, niet goed kunnen slapen, prikkelbare darm klachten, concentratie problemen, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.

Ik kan je ook de een speciale fibromyalgie massage aanbieden. 

Tijdens het consult wordt ook onderzocht of er tekorten aan mineralen of vitamines zijn. Met als resultaat dat er meer vitaliteit in het lichaam komt. 

Daarna wordt er verder aan het herstel gewerkt door middel van een kruid of homeopathisch middel en/of frequentie therapie.

Ieder mens is uniek en daarom reageert niet iedereen op hetzelfde kruid of homeopathisch middel.

 Wil je ook werken aan  de oorzaak van jouw fibromyalgie? Maak dan een afspraak met De Grietenij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u de kracht van homeopathie ervaren? In de omgeving van Drachten? Ik help u graag!

Vul het contactformulier in of neem contact op via info@grietenij.nl of 06 20 13 32 74.

Waarom voor mij kiezen?

  • 15 jaar ervaring als homeopaat
  • Geen wachtlijst: u kunt direct een afspraak inplannen
  • Geregistreerd bij Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers

Waarom homeopathie?

Homeopathie is volledig gebaseerd op natuurlijke middelen, dus geen chemische medicijnen met allerlei bijwerkingen. Het is 100% veilig.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden homeopathie, uiteraard afhankelijk van het pakket dat u heeft.

 

De filosofie achter homeopathie

Volgens de leer van de homeopathie is het fysieke en mentale niet zomaar te scheiden. Een lichamelijk of geestelijk ongemak is een symptoom van een verstoring. Dat kan een ontsteking of kneuzing zijn, maar ook een gebrek aan slaap of teveel stress.

Als u mentaal en fysiek helemaal in orde bent, herstelt ook het lichaam snel en volledig. Soms zijn er echter blokkades. Het doel van de homeopathie is het reactiveren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. De oplossing is bij homeopathie dus altijd specifiek op uw persoonlijke situatie en blokkades gericht.

Om zoveel mogelijk blokkades te kunnen verhelpen heb ik mij ook verdiept in andere disciplines. Ik ben bijvoorbeeld een Aura en Chakra Practitioner waardoor ik de lichamelijke en geestelijke verstoringen energetisch kan behandelen en ik kan adviseren op basis van de natuurgeneeskunde.

 

De Stresstest

Wilt u weten wat uw mentale blokkades zijn en wat u daar aan kunt doen? Doe de Stresstest en u krijgt van mij een bijbehorend advies. Geheel vrijblijvend.

Cliënten zeiden:

“Ik kan het iedereen aanbevelen, geloof hoef je er niet in te hebben, het werkt gewoon!”

Gegevens Homeopathiepraktijk in Drachten

Burgemeester Wuiteweg 140B
9203 KP  Drachten
0511 70 50 06

“Als gevolg van mijn ziekte (longcarcinoom) had ik erg last van lusteloosheid en ik ben ontzettende moe. Door de behandeling
ervaar ik een innerlijke rust. Na één behandeling had ik weer zin én de energie om dingen te ondernemen. Mijn moeheid en lusteloosheid zijn verdwenen. Wel ga ik 1 x per maand naar Margriet voor een behandeling om mijn energie op peil te houden. Dank je wel Margriet!”

T.D.