Kinderen en pubers

Afspraak maken

Vaak hoor ik de vraag: Ik weet niet wat er in mijn kind omgaat, heb je advies voor mij?

Een voorbeeld uit de praktijk; ik kreeg de vraag; mijn kind is snel boos, hoe ga ik daar mee om?

Mijn kind is heel snel uit balans en snel heel boos, ze gaat steeds vaker alleen op haar kamer zitten, voelt zich geplaagd door heel veel mensen, we krijgen steeds moeilijker contact met haar. Het enige contact is ruzie.            Wat moeten wij doen?

Ik heb advies gegeven aan de ouders om de opvoeding in een ander licht te zien en het meisje ondersteund met een homeopathisch middel.  Met als resultaat dat het meisje weer veel vriendinnetjes op school heeft en zich weer heel geliefd voelt. Thuis is de sfeer ook ten goede veranderd. Dit alles na drie behandelingen.

Een ander voorbeeld: een moeder mailt mij dat zij een zoontje heeft met een vorm van autisme, hij is zo onrustig en zij weet niet wat er in hem omgaat. Ja, ook voor kinderen heeft deze behandeling en de natuur (homeopathische middelen) ons veel te bieden.

De behandeling van haar zoontje heb ik helemaal op het kind afgestemd, soms moest hij gewoon even bewegen omdat hij ADHD heeft. Maar toch ging het heel erg goed tijdens de behandeling. Na één behandeling gaf de moeder al aan dat haar zoontje al veel rustiger kon gaan slapen.

Behandeling voor kinderen met angstgevoelens, leerproblemen, autisme, nieuwetijdskinderen, kinderen uit een vechtscheiding, pubers!

Door mijn helder-voelendheid kan ik veel voor kinderen en pubers betekenen. Ook hebben veel kinderen hebben last van maag- en darmproblemen waar veel aan te verbeteren is met medicatie op natuurbasis. 

De behandeling brengt het kind/puber weer dicht bij zichzelf waardoor de blokkade wordt opgeheven en de persoon weer door kan gaan met zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling.

Ook ervaren wat ik voor jouw kind kan betekenen? Maak een afspraak!