Pas op voor teken!

Kijk op www.stopdeteek.nl voor wat u kunt doen om u te beschermen tegen een tekenbeet.

Teken met pepermuntolie verwijderen: Ga eens kijken hoe dit werkt!

https://www.facebook.com/SfirschiGhita/videos/1653204841386808/?hc_ref=ARRlPDwseaqdmRe8xh3RZSnBooOpX6wtK1VJuk5wjKpnPtK_ClGoRdsk6Z0Lqrqj5bI

Homeopathie en een tenniselleboog;
Ik kreeg op een moment last van mijn elleboog en later ook van mijn schouder. Ja, zo erg dat ik er midden in de nacht wakker van de pijn werd. Huh…volgens mij had ik een tennis-elleboog oftewel een epicondylitis lateralis.
Nou, is in de homeopathie de naam van de aandoening niet doorslaggevend maar het is wel belangrijk om te weten waar je mee zit!
Ik ben nog naar de huisarts geweest, die vaststelde dat het een tennisarm was. Hij zei “hier zit je maanden mee en als je wat teveel doet
met die elleboog dan wordt je daar direct op afgestraft.
Ik heb twee dagen heel frequent een homeopathisch middel genomen…en binnen  14 dagen was ik verlost van mij epicondylitis lateralis.

Homeopathie en impotentie;
Man; Ik ben sinds een paar jaar impotent…..ik snap het ook niet….mijn relatie is goed….mijn leven gaat goed….alleen dat ene….
Hebt u daar ook iets tegen? Ik heb de cliënt twee keer energetisch behandeld en een homeopathische middel voorgeschreven….met het gewenste resultaat!