Over Margriet

Afspraak maken

Over Margriet

Ik test op tekorten van vitamines en mineralen en ik test de vitaliteit van de organen. Vitamines en mineralen geven ook een geestelijke boost, want elke element draagt een geestelijk aspect in zich en heeft een verbinding met een bepaalde planeet.

Ik ga niet uit van de “kwaal”, maar ik zoek de match welke energie jij nodig hebt waardoor je systeem weer kan herstellen. Je systeem bestaat uit lichaam & geest!

Als gevolg van codefoutjes in de cellen gaat een disfunctioneren ontstaan. Ik onderzoek dan waardoor deze code foutjes zijn ontstaan en hoe ik deze celcodes kan beïnvloede voor het herstellen van de onbalans in de cel.

Ons lichaam bestaat uit verschillende systemen; orgaan systeem, ademhalingssysteem, bewegingssysteem, hormonaal systeem, immuunsysteem, zenuwstelsel systeem etc. Klachten uit deze systemen kun je weer herleiden tot deze afwijkende celcodes.

Het functioneren van onze cellen wordt dus grotendeels bepaald door micro elementen doordat deze micro elementen verantwoordelijk zijn, voor de codering van onze cellen.

De micro elementen waar ik o.a. mee werk,  zijn gerangschikt in de tabel van Medeleev.

Ik werk natuurlijk ook met homeopathische middelen, bloesems, energetische draden, kosmische energie.

Wil je weten hoe ik anders werk? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen of mij een whatsappje te sturen: 06 – 20 13 32 74 .

Een vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk, en je kunt ook een consult aanvragen via zoom, dus afstand hoeft geen bezwaar te zijn.

Anneke

“Het was geweldig, door jouw behandeling ben ik mijn schouderpijn kwijt. Ik had een ontsteking bij mijn schouder. Tot op vandaag heb ik geen last meer van de pijnlijke plek bij mijn schouderblad. Ben ik blij dat ik bij Margriet ben geweest! Jouw geconcentreerde en liefdevolle healing heeft mij erg goed gedaan.”

Anoniem

“Ik ben echt enthousiast! Het voelt goed! Het meeste verschil voel ik aan mijn hand en in mijn buik. Mijn hand voelde zo pijnlijk aan dat aardappelschillen moeilijk ging. Er zat al heel lang een vage pijn in mijn buik, vooral ‘s nachts. Dan legde ik er vaak een kussen tegen aan. Dat voelt nu goed!”

I.B.

“Van Margriet heb ik een behandeling en een homeopathisch medicijn gekregen voor de ontsteking aan mijn eileider.
Ik heb een eigen bedrijf en ben daarom ook blij dat ik nu weer heel snel gezond ben! Bedankt Margriet.”

T. v.d W.

“Na een onderzoek van mijn buik in het ziekenhuis bleef ik maar klachten houden aan mijn linkerzij. Hiervoor heb ik een behandeling gekregen van Margriet.
Ik werd ‘s nachts wakker van de pijn. Na één behandeling van Margriet is de pijn helemaal weg!”

T.E.

“Het traplopen wilde niet omdat mijn knie dan blokkeert. Na één behandeling kan ik tot vandaag de dag weer traplopen. Geweldig, ik hoef niet meer naar de fysiotherapeut !”

Debbie

“Na het vitaal maken van mijn aura was ik totaal ontspannen en de behandeling voelde heel prettig. De uitleg nadien met het tekeningetje vond ik heel duidelijk. De dingen die Margriet doorgekreeg tijdens de behandeling klopten ook. Ik was zeer verrast! Ik slaap nu ook weer heerlijk!”

Henk J. Bos

“Ik kom bij Margriet omdat ik de ziekte van Parkinson heb. Door de behandeling word ik rustig. Mijn energie komt terug, in mijn hoofd word ik weer rustig. De resultaten zijn hoopvol want ik ben weer op weg naar herstel en evenwicht. De afgelopen jaren was het echt zoeken voor mij. Nu heb ik de weg weer gevonden!”