Verander uw werknemer of cliënt van uitgeblust naar opgeladen! Een win- win situatie voor zowel u als de werknemer!

Als Homeopaat, Vitaliteitscoach en Masseur zorg ik ervoor dat de batterij van uw medewerker weer worden opgeladen!

Voor ondernemers: neem direct contact met mij op als uw werknemer of cliënt zich ziek meld! Direct na ziekmelding van de werknemer, is er het meeste resultaat te behalen. Bij het gewenste resultaat behoeft uw werknemer niet te worden doorverwezen naar de bedrijfsarts!

Een win- win situatie voor zowel u als de werknemer!

 

Zit uw werknemer niet goed in zijn vel? Is uw medewerker moe of ziek? U vraagt zich af waar zijn/haar werkplezier is gebleven? Of u heeft binnen uw zorginstelling cliënten die maar die willen opknappen?

Ik behandel uw werknemer ook voor Corona, zowel preventief als geven van een behandeling van Corona en nazorg als werknemer maar moe blijft na het doormaken van Corona!

Neem dan contact op met mij; Margriet van der Wal , telnr. 06 – 20 13 32 74 of info@grietenij.nl. Met mijn werkervaring als Klassiek homeopaat, Frequentie Therapeut en Werkcoach, kom ik tot de oorzaak van het probleem van uw zieke werknemer.

Mijn naam is Margriet van der Wal van de Praktijk De Grietenij en ik werk als Klassiek Homeopaat en Frequentie Therapeut in regio Friesland en Groningen, Ik ben Coach Inzetbaarheid en Werkplezier. Cliënten komen bij mij met klachten waar de reguliere zorg niet mee uit de voeten kan! Ik geef ook  begeleiding bij psychologische problemen op het gebied van relatie of echtscheiding, balans werk & gezin en verwerking mishandeling & verwaarlozing uit de kindertijd.

Cliënten zeggen over mij dat ik haarfijn tot de kern van het probleem kom, de kwaliteit heb goed om inzicht en ondersteuning te kunnen geven en goede resultaten boek. Ik heb in het verleden werkervaring opgedaan als casemanager (re-integratie & werkcoach) bij de sociale dienst en als docent.

Voor ondernemers: neem direct contact met mij op als uw werknemer of cliënt zich ziek meld! Direct na ziekmelding van de werknemer, is er het meeste resultaat te behalen. Bij het gewenste resultaat behoeft uw werknemer niet te worden doorverwezen naar de bedrijfsarts! Een win- win situatie voor zowel u als de werknemer!

Wat kan ik voor u betekenen? Ik kan o.a.:

  • Uw werknemer voor Corona behandelen, zowel preventief als tijdens het ziekzijn en ik geef nazorg als de moeheid blijft na het doormaken van Corona!
  • Consult & behandeling geven voor de huidige klacht;
  • Onderzoek naar de effectiviteit van de huidige toegepaste therapie;
  • Het werkplezier onderzoeken;
  • Advies maken over de voortgang.

 

Vraag gerust een vrijblijvend gesprek met mij aan om tot een tevreden resultaat te komen!

Praktijk De Grietenij www.grietenij.nl