Homeopathie Leeuwarden

Afspraak maken

Homeopathie Leeuwarden

Welkom op mijn website. Ik ben Margriet van der Wal, gediplomeerd klassiek homeopaat en magnetiseur.

Wilt u de kracht van homeopathie ervaren? In de omgeving van Leeuwarden? Ik help u graag!

Vul het contactformulier in of neem contact op via info@grietenij.nl of 06 20 13 32 74.

Waarom voor mij kiezen?

  • 15 jaar ervaring als homeopaat
  • Geen wachtlijst: u kunt direct een afspraak inplannen
  • Geregistreerd bij Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers

Waarom homeopathie?

Homeopathie is volledig gebaseerd op natuurlijke middelen, dus geen chemische medicijnen met allerlei bijwerkingen. Het is 100% veilig.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden homeopathie, uiteraard afhankelijk van het pakket dat u heeft.

De filosofie achter homeopathie
Volgens de leer van de homeopathie is het fysieke en mentale niet zomaar te scheiden. Een lichamelijk of geestelijk ongemak is een symptoom van een verstoring. Dat kan een ontsteking of kneuzing zijn, maar ook een gebrek aan slaap of teveel stress.

Als u mentaal en fysiek helemaal in orde bent, herstelt ook het lichaam snel en volledig. Soms zijn er echter blokkades. Het doel van de homeopathie is het reactiveren van het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. De oplossing is bij homeopathie dus altijd specifiek op uw persoonlijke situatie en blokkades gericht.

Om zoveel mogelijk blokkades te kunnen verhelpen heb ik mij ook verdiept in andere disciplines. Ik ben bijvoorbeeld een Aura en Chakra Practitioner waardoor ik de lichamelijke en geestelijke verstoringen energetisch kan behandelen en ik kan adviseren op basis van de natuurgeneeskunde.

De Stresstest

Wilt u weten wat uw mentale blokkades zijn en wat u daar aan kunt doen? Doe de Stresstest en u krijgt van mij een bijbehorend advies. Geheel vrijblijvend.

Test je stress

Cliënten zeiden:
“Ik kan het iedereen aanbevelen, geloof hoef je er niet in te hebben, het werkt gewoon!”

Gegevens Homeopathiepraktijk omgeving Leeuwarden

Measterpaed 8
9081 AK Lekkum

“Als gevolg van mijn ziekte (longcarcinoom) had ik erg last van lusteloosheid en ik ben ontzettende moe. Door de behandeling
ervaar ik een innerlijke rust. Na één behandeling had ik weer zin én de energie om dingen te ondernemen. Mijn moeheid en lusteloosheid zijn verdwenen. Wel ga ik 1 x per maand naar Margriet voor een behandeling om mijn energie op peil te houden. Dank je wel Margriet!”

T.D.