Preventie verzuim bedrijven

Uw werknemer gaat van uitgeblust naar opgeladen!
Afspraak maken

Verander uw werknemer van uitgeblust naar opgeladen!.

Zit uw werknemer niet goed in zijn/haar vel? Uw werknemer meld zich vaak ziek? 

U vraagt zich af waar zijn/haar werkplezier is gebleven?

Als homeopaat heb ik veel cliënten met een burn-out behandeld. Veelal hebben cliënten dan klachten als moe zijn, uitgeput, slaapproblemen, slechte concentratie, depressie, hartkloppingen, hoofdpijn, steeds maar piekeren, faalangst,  

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er bij een burn-out meerdere onderliggende oorzaken meespelen. 

Deze onderliggende oorzaken kunnen b.v. zijn: ADHD & ADD, faalangst, ziekte van Lyme of moeheid na het doormaken van een post viraal syndroom zoals corona of door psychologische problemen.  

Psychologische problemen kunnen spelen op het gebied van relatie, balans individuele ontwikkeling/werk & gezin, verwerking mishandeling, verwaarlozing, gevolgen van narcisme of faalangst.  

Thema’s die tijdens het burn-out traject aan de orde komen zijn;

Waar zit mijn energie lek? Wat zijn mijn stressbronnen? Wat zijn mijn waarden, successen en drijfveren? Hoe kan ik mijn prioriteiten doseren? Hoe ga ik om met mijn eigen stressmanagement? 

Als voormalig casemanager (re-integratie – & werkcoach), hulpverlener & therapeut
ga ik voor 100% voor de gezondheid van uw werknemer.

Het traject kan op maat worden vastgesteld, Voor prijsopgaaf en kunt u gerust een vrijblijvend gesprek met mij aanvragen om tot een tevreden resultaat te komen!

 

Burnout

Ik controleer de vitaliteit van de organen en waar nodig krijgt het orgaan een behandeling en/of een middel op natuurbasis en zo kom je weer helemaal in uw kracht! Vervolgens onderzoek ik of je een mineraal of een vitamine tekort hebt. En ga ik samen met jou...