Preventie verzuim bedrijven

Uw werknemer gaat van uitgeblust naar opgeladen!
Afspraak maken

Verander uw werknemer van uitgebluste naar vervangen!.

Zit uw werknemer niet goed in zijn/haar vel? Meldt uw werknemer zich vaak ziek? 

U vraagt ​​zich af waar zijn/haar werkplezier is gebleven?

Als homeopaat heb ik veel cliënten met een burn-out behandeld. Veelal hebben cliënten dan klachten als moe zijn, uitgeput, slaapproblemen, slechte concentratie, depressie, hartkloppingen, hoofdpijn, piekeren, faalangst.  

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er bij een burn-out meerdere onderliggende oorzaken meespelen. 

Deze oorzaken kunnen bv zijn: ADHD & ADD, faalangst, ziekte van Lyme of moeheid na het doormaken van een postviraal syndroom zoals corona of door onderliggende psychologische problemen.  

Psychologische problemen kunnen spelen op het gebied van relatie, balans, individuele ontwikkeling/werk & gezin, verwerking van mishandeling, verwaarlozing, gevolgen van narcisme of faalangst.  

Thema’s die tijdens het burn-out traject aan de orde komen zijn;

Waar zit mijn energie lek? Wat zijn mijn stressbronnen? Waar is mijn werkplezier? Wat zijn mijn waarden, successen en drijfveren? Hoe kan ik uiteindelijk doseren? Hoe ga ik om met mijn eigen stressmanagement? 

Als voormalig casemanager (re-integratie- & werkcoach), verzekering & therapeut
ga ik voor 100% voor de gezondheid van uw werknemer.

Het traject kan op maat worden bepaald, U kunt mij en  mailen voor de prijsopgaaf. U kunt ook een vrijblijvend gesprek met mij aanvragen om een ​​tevreden resultaat te komen!

 

Burnout

Ik controleer de vitaliteit van de organen en waar nodig krijgt het orgaan een behandeling en/of een middel op natuurbasis en zo kom je weer helemaal in uw kracht! Vervolgens onderzoek ik of je een mineraal of een vitamine tekort hebt. En ga ik samen met jou...