Test je stress

Laat je huidige niveau van stress meten door onze online test. Hoe is je stressniveau? Heeft uw stressniveau invloed op uw gezondheid? 

Geef voor ieder van de onderstaande uitspraken aan in hoeveel de uitspraak van de afgelopen weken voor jou van toepassing zijn door op het juiste vinkje aan te klikken. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Het gaat om jouw eerste indruk.

U krijgt advies t.a.v. uw overige klachten. 

Test je stress

Ik vond het moeilijk tot rust te komen nadat iets me overstuur had gemaakt

Ik merkte dat mijn mond droog aanvoelde

Ik was niet in staat om enig plezier te hebben bij wat ik deed

Ik had moeite met ademhalen bij overmatig snel ademen, buiten adem zonder me in te spannen

Ik had de neiging om overdreven te reageren op situaties

Ik merkte dat ik beefde bijv met de handen

Ik was erg opgefokt

Ik maakte me zorgen over situaties waarin ik in paniek zou raken en mezelf belachelijk zou maken

Ik had het gevoel dat ik niet had om naar uit te kijken

Ik merkte dat ik erg onrustig was

Ik vond het moeilijk me te ontspannen

Ik voelde me somber er zwaarmoedig

Ik had volstrekt geen geduld met dingen die me hinderden bij iets dat ik wilde doen

Ik had het gevoel dat ik bijna in paniek raakte

Ik had het gevoel dat ik als persoon niet veel voorstel

Ik merkte dat ik nogal licht geraakt was

Ik was me bewust van mijn hartslag terwijl ik me niet fysiek inspande

Ik was angstig zonder enige reden

Ik had het gevoel dat mijn leven geen zin had

Het belangrijkste probleem waarin ik nu graag verbetering zou willen zien is

Ben je een man of een vrouw?

Hoe wil je de uitslag ontvangen

Privacyverklaring

Ik wil ontvangen tips, weetjes, inspiratie

2 + 12 =

EFT

Met EFT kun je emotionele bagage leren loslaten.  EFT kan toegepast worden bij: Angsten en fobieën zoals bloosangst, spreekangst, vliegangst, auto rijangst, hoogtevrees, pleinvrees, claustrofobie, spinnen angst, faalangst etc. Stressklachten en stress-gerelateerde...

Fibromyalgie Massage

Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd, valt onder de reumatische aandoeningen. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn en stijfheid in het hele lichaam. Deze pijn bevindt zich in spieren, spier- en gewrichtsaanhechtingen en pezen....

Lomi Lomi Stoelmassage

De Lomi Lomi stoelmassage wordt gegeven op een gewone stoel met rechte rugleuning, zittend op de grond of op een professionele massagestoel. De volledige massage wordt over de kleding heen gegeven. De Lomi Lomi is een zachte aanraking die heerlijk is om te...

T.D.

"Als gevolg van mijn ziekte (longcarcinoom) had ik erg last van lusteloosheid en ik ben ontzettende moe. Door de behandelingervaar ik een innerlijke rust. Na één behandeling had ik weer zin én de energie om dingen te ondernemen. Mijn moeheid en lusteloosheid zijn...

Anneke

"Het was geweldig, door jouw behandeling ben ik mijn schouderpijn kwijt. Ik had een ontsteking bij mijn schouder. Tot op vandaag heb ik geen last meer van de pijnlijke plek bij mijn schouderblad. Ben ik blij dat ik bij Margriet ben geweest! Jouw geconcentreerde en...

Anoniem

"Ik ben echt enthousiast! Het voelt goed! Het meeste verschil voel ik aan mijn hand en in mijn buik. Mijn hand voelde zo pijnlijk aan dat aardappelschillen moeilijk ging. Er zat al heel lang een vage pijn in mijn buik, vooral ‘s nachts. Dan legde ik er vaak een kussen...

I.B.

"Van Margriet heb ik een behandeling en een homeopathisch medicijn gekregen voor de ontsteking aan mijn eileider.Ik heb een eigen bedrijf en ben daarom ook blij dat ik nu weer heel snel gezond ben! Bedankt Margriet."

T. v.d W.

"Na een onderzoek van mijn buik in het ziekenhuis bleef ik maar klachten houden aan mijn linkerzij. Hiervoor heb ik een behandeling gekregen van Margriet.Ik werd ‘s nachts wakker van de pijn. Na één behandeling van Margriet is de pijn helemaal weg!"

T.E.

"Het traplopen wilde niet omdat mijn knie dan blokkeert. Na één behandeling kan ik tot vandaag de dag weer traplopen. Geweldig, ik hoef niet meer naar de fysiotherapeut !"

Debbie

"Na het vitaal maken van mijn aura was ik totaal ontspannen en de behandeling voelde heel prettig. De uitleg nadien met het tekeningetje vond ik heel duidelijk. De dingen die Margriet doorgekreeg tijdens de behandeling klopten ook. Ik was zeer verrast! Ik slaap nu ook...

Van Margriet heb ik een behandeling en een homeopathisch medicijn gekregen voor de ontsteking aan mijn eileider.
Ik heb een eigen bedrijf en ben daarom ook blij dat ik nu weer heel snel gezond ben! Bedankt Margriet.

I.B.