Doe de vitaliteitscheck in Sûnenz Drachten en het Voel je goed centrum te Leeuwarden

Afspraak maken

Even voorstellen….

Ik ben Margriet van der Wal van de praktijk De Grietenij en ik ben werkzaam in Sûnenz Drachten, als homeopaat en als frequentie therapeut. Ik werk aan de gezondheid en aan de vitaliteit van de mens. Ik behandel mensen met klachten ten gevolge van o.a. burnout, fibromyalgie en de ziekte van Lyme, autisme, pfeiffer, maag- en darmproblemen, nek- en rugproblemen, slaap etc.

Consulten worden door vele zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. 

Ik werk met trillingsgeneeskunde, alles bestaat uiteindelijk uit trillingen, homeopathische middelen bestaan ook uit trillingen. De trillingen geven micro-organismen een tegenwicht waardoor hun vitale veld wordt uitgedoofd en waardoor micro organismen uiteenvallen.

Een orgaan bestaat ook uit frequentie; het trillingsveld van de orgaan. Ik kan trillingsvelden invoelen, vitaliseren en een advies geven voor een homeopathisch middel.

Wil jij weten hoe het met de vitaliteit van jouw organen en/of chakra’s gesteld is?

Kom de vitaliteitscheck bij mij doen om te kijken hoe je er voor staat! Je kunt een afspraak bij De Grietenij ;
via info@grietenij.nl  of 06 – 20 13 32 74 of 0511 – 70 50 06.

Vraag gerust een vrijblijvend gesprek met mij aan om tot een tevreden resultaat te komen!

Anneke

“Het was geweldig, door jouw behandeling ben ik mijn schouderpijn kwijt. Ik had een ontsteking bij mijn schouder. Tot op vandaag heb ik geen last meer van de pijnlijke plek bij mijn schouderblad. Ben ik blij dat ik bij Margriet ben geweest! Jouw geconcentreerde en liefdevolle healing heeft mij erg goed gedaan.”

Anoniem

“Ik ben echt enthousiast! Het voelt goed! Het meeste verschil voel ik aan mijn hand en in mijn buik. Mijn hand voelde zo pijnlijk aan dat aardappelschillen moeilijk ging. Er zat al heel lang een vage pijn in mijn buik, vooral ‘s nachts. Dan legde ik er vaak een kussen tegen aan. Dat voelt nu goed!”

I.B.

“Van Margriet heb ik een behandeling en een homeopathisch medicijn gekregen voor de ontsteking aan mijn eileider.
Ik heb een eigen bedrijf en ben daarom ook blij dat ik nu weer heel snel gezond ben! Bedankt Margriet.”

T. v.d W.

“Na een onderzoek van mijn buik in het ziekenhuis bleef ik maar klachten houden aan mijn linkerzij. Hiervoor heb ik een behandeling gekregen van Margriet.
Ik werd ‘s nachts wakker van de pijn. Na één behandeling van Margriet is de pijn helemaal weg!”

T.E.

“Het traplopen wilde niet omdat mijn knie dan blokkeert. Na één behandeling kan ik tot vandaag de dag weer traplopen. Geweldig, ik hoef niet meer naar de fysiotherapeut !”

Debbie

“Na het vitaal maken van mijn aura was ik totaal ontspannen en de behandeling voelde heel prettig. De uitleg nadien met het tekeningetje vond ik heel duidelijk. De dingen die Margriet doorgekreeg tijdens de behandeling klopten ook. Ik was zeer verrast! Ik slaap nu ook weer heerlijk!”

Henk J. Bos

“Ik kom bij Margriet omdat ik de ziekte van Parkinson heb. Door de behandeling word ik rustig. Mijn energie komt terug, in mijn hoofd word ik weer rustig. De resultaten zijn hoopvol want ik ben weer op weg naar herstel en evenwicht. De afgelopen jaren was het echt zoeken voor mij. Nu heb ik de weg weer gevonden!”