Onrustige darmen of trage darmwerking kan ook worden veroorzaakt door een slechte werking van een ander orgaan als lever, galblaas of maag. 

Ook speelt er soms een thema in ons leven waarop de darmen reageren, immers lichaam en geest zijn één en soms gebeuren er dingen in je leven die moeilijk voor je te  verteren zijn, je darmstelsel reageert hier dan op! 
Tijdens de behandeling wordt aandacht besteedt aan het thema door middel van bewustwording, gesprekken, chi – oefeningen, focusmethode of medicatie.
Onze spijsvertering is van levensbelang, het zorgt voor bouwstoffen en energie. Het afweersysteem wordt grotendeels vanuit de darmen geregeld.
Onder onrustige darmen wordt o.a. verstaan: ziekte van CrohnPDS, constipatie, flatulentie (lucht in de darmen), divertikels, diarree, colitis ulcerosa, aambeien overige darmklachten.

Geneer je niet want bijna één op de vier Nederlanders kampt met buikproblemen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in opdracht van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).

Ik werk anders dan de reguliere zorg:

Ik zoek de energie die je nodig hebt om te herstellen, deze energie zit in een homeopathisch middel en/of mineraal en/of een energetische draad. Ik ga niet uit van de “kwaal”, maar ik zoek de match welke energie jij nodig hebt waardoor je systeem weer kan herstellen. Je systeem bestaat uit lichaam & geest!

Laat je je leven niet meer leiden door je darmwerking? Wil je werken aan een gezond spijsverteringssysteem?

Maak dan een afspraak met Margriet